MEISTÄ

KAHIWA BAKERY

On Lahdessa Malskilla operoiva artesaanileipomo, sekä kahvila. Meidän tekemisen ytimessä on erityisen laadukkaat leipomo- ja konditoriatuotteet, joita voit nautiskella niin kahvilassamme paikanpäällä kuin mukaan napattunakin. Valikoimastamme löydät myös tilauskakut helposti ja vaivattomasti juhliisi! Leivomme ja kehitämme tuotteitamme jatkuvasti suurella intohimolla ja sydämellä.

 

Kahiwa malski

Leipomo-kahvilamme löydät Lahdesta Malskilta. Hapanjuurileipien ja muiden herkkujen rinnalla esillä ovat luonnollisesti oman kahvipaahtimomme kahvit.

Olemme aina halunneet toimintamme kautta esitellä timanttisia tuotteita, joiden kanssa emme harrasta kompromisseja. Vuonna 2020 muutimme kahvipaahtimomme Malskille, ja sen yhteyteen avasimme ensimmäisen kahvilamme. Niin kuin kahvimmekin kanssa, varsin nopeasti identiteettimme syövereistä nousi tarve päästä esittelemään kahvilamme kautta pysäyttävän laadukkaita ja hiottuja leipomotuotteita. Pian tiemme johtikin ajatukseen perustaa oma pieni intohimolla käyvä leipomo, joka viimein konkretisoitui kesällä 2022. Kahvilan yhteydessä toiminut kahvipaahtimo löysi isommat tilat ja paahtimotila remontoitiin leipomokäyttöön. 

Niin leipomon kuin kahvipaahtimommekin visuaalista ilmettä koristaa omat raakatimantit. Logoksi valittu raakatimantti kuvastaa käsityötuotteidemme timanttista arvoa, sekä meidän ideologiaamme ja pyrkimystä hioa tuotteemme aina vain säihkyvämmäksi täydellisyyteen tähdäten - koskaan siihen täysin yltäen.